Μαρμελάδα φράουλα


ΥΛΙΚΑ
2 κιλά φράουλα
550γρ.ζάχαρη
1κουταλιά τις σούπας χυμό λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Πλένουμε τις φράουλες ,βγάζουμε τα κοτσανάκια και τις κόβουμε στην μέση .
2.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες με την ζάχαρη σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά και ξαφρίζουμε .5 λεπτά προς το τέλος ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού.
3.Η μαρμελάδα είναι έτοιμη όταν έχει συμπυκνωθεί.
4.Την βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα την σφραγίζουμε καλά και τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τούρτα μπλακ φόρεστ

Σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ