ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ



ΥΛΙΚΑ

2 κιλά φράουλα
550γρ.ζάχαρη
1κουταλιά τις σούπας χυμό λεμόνι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1.Πλένουμε τις φράουλες ,βγάζουμε τα κοτσανάκια και τις κόβουμε στην μέση .

2.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες με την ζάχαρη σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά και ξαφρίζουμε .5 λεπτά προς το τέλος ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού.
3.Η μαρμελάδα είναι έτοιμη όταν έχει συμπυκνωθεί.
4.Την βάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα την σφραγίζουμε καλά και τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου