Kέϊκ με γλάσο μερέντας


ΥΛΙΚΑ
2 αβγά
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα μαργαρίνη
1 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα κακάο
1 μπέϊκην
1 βανίλια
1/2 κ.γ αλάτι
1 κούπα γάλα

Για το γλάσο:
4 κ.σ μερέντα
4 κ.σ εβαπορέ
1 κ.σ μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί για 3-4 λεπτά.
2.Το βάζουμε σε ένα πυρέξ 31Χ24 και το ψήνουμε για 40 λεπτά.
3.Σε ένα μπρίκι βάζουμε τα υλικά για το γλάσο και τα λιώνουμε σε σιγανή φωτιά.
4.Όταν είναι έτοιμο το κέικ το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε κομμάτια , στρώνουμε το γλάσο με μια σπάτουλα.

*Από πάνω η γραμμές είναι με γλάσο λευκής σοκολάτας και λίγο ζαχαρούχο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τσουρέκια

Τούρτα μπλακ φόρεστ