Χοιρινό με Αρακά και Πιπεριές


Υλικά

800.γρ χοιρινό σε μερίδες
350.γρ αρακά
3 πιπεριές (κόκκινη,κίτρινη,πράσινη) κομμένες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα φρέσκια τομάτα
Ρίγανη φρέσκια
Ελαιόλαδο-αλάτι-πιπέρι



Εκτέλεση

1.Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο κρεμμύδι ,βάζουμε νερό έως τη μέση της κατσαρόλας και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει .
2.Αφού είναι έτοιμο το κρέας σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι , ρίχνουμε το σκόρδο , τον αρακά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , προσθέτουμε το κρέας με το ζουμί του και το αφήνουμε για 30 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου