Cheesecake (Τσίζκεϊκ)



ΥΛΙΚΑ

Βάση μπισκότου
1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
180 γρ.λιωμένο βούτυρο

Κρέμα
400γρ. κρέμα γάλακτος
300γρ. Φιλαδέλφεια
1 φλ.άχνη ζάχαρη
2κ.σ χυμό λεμόνι

Σάλτσα
1 βάζο κομπόστα βύσσινο
1 1/2 κ.σ κορν φλάουρ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
1.Λιώνουμε το βούτυρο, αλέθομαι τα μπισκότα στο μπλέντερ.
2.Σε μια  αποσπόμενη φόρμα στρόγγυλη βάζουμε τα τρίμματα και ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο να πάει παντού και πατάμε με ένα κουτάλι για να ισιώσει.
3.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ελαφρά,προσθέτουμε το Φιλαδέλφεια και το χυμό λεμονιού να ενωθούν τα υλικά.
4.Στραγγίζουμε τα βύσσινα και σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζουμί  με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει,προσθέτουμε τα  σφραγισμένα βύσσινα και το αφήνουμε να κρυώσει.  
5.Αφού έχουμε έτοιμη την βάση ,απλώνουμε την κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο να σφύξη και τέλος απλώνουμε την σάλτσα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τούρτα μπλακ φόρεστ

Σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ