Πεϊνιρλί




ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
125γρ. μαργαρίνη λιωμένη
1 κύβο μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ζάχαρη
αλεύρι 3-4 κούπες( κοσκινισμένο)

ΓΕΜΙΣΗ
Απο 5 φέτες  πάριζα , κασέρι χωρισμένες στη μέση
150 γρ κεφαλοτύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Λιώνω την μαγιά  στο γάλα ρίχνω την μαργαρίνη 1 κούπα αλεύρι και ανακατεύω, προσθέτω το αλάτι, την ζάχαρη το υπόλοιπο  αλεύρι λίγο ,λίγο μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη και να μην κολλάει στα χέρια, την αφήνω σκεπασμένη μέχρι να φουσκώσει.
2.Χωρίζω την ζύμη σε 10 μπαλάκια ,κάθε μπαλάκι το ανοίγω σε μικρό φύλλο ,βάζω μια λωρίδα πάριζα, κασέρι και τριμμένο κεφαλοτύρι κλείνω τις άκρες να σχηματιστούν βαρκούλες ,τα βάζω στο ταψί  και τα αφήνω να φουσκώσουν .  
3.Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο  στους 180 βαθμούς για μισή ώρα η μέχρι να ροδίσουν. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τούρτα μπλακ φόρεστ

Σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ