Νηστίσιμο μωσαϊκό


ΥΛΙΚΑ
200γρ. κουβερτούρα
100γρ.φουντούκια αλεσμένα
1κ.σ μέλι
100γρ. χαλβά σε μικρά κομμάτια
50γρ. σταφίδα μαύρη
4 κ.σ κορν φλέικς
λίγο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
2.Ρίχνουμε όλα τα υλικά στην λιωμένη κουβερτούρα  και τα ανακατεύουμε.
3.Σε μια λαδόκολλα βάζουμε το μείγμα και το τυλίγουμε να πάρει σχήμα,από πάνω ρίχνουμε σουσάμι.
4.Το βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει , μετά διατηρείτε εκτός .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τσουρέκια

Τούρτα μπλακ φόρεστ