Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2013

Χοιρινό με αρακά και πιπεριές

Εικόνα
Υλικά 800.γρ χοιρινό σε μερίδες 350.γρ αρακά 3 πιπεριές (κόκκινη,κίτρινη,πράσινη) κομμένες σε κυβάκια 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 1 κούπα φρέσκια τομάτα Ρίγανη φρέσκια Ελαιόλαδο-αλάτι-πιπέρι Εκτέλεση 1.Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο κρεμμύδι ,βάζουμε νερό έως τη μέση της κατσαρόλας και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει . 2.Αφού είναι έτοιμο το κρέας σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι , ρίχνουμε το σκόρδο , τον αρακά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , προσθέτουμε το κρέας με το ζουμί του και το αφήνουμε για 30 λεπτά.